Hoe kan je hout en parket optimaal beschermen?

Op een milieuverantwoorde wijze uw parketen & uw hout onderhouden met natuurlijke zepen, die uw aspecten behouden: eenvoudig & efficiënt

Bij vochtigheidsverschillen zal uw hout krimpen of zwellen.
Indien u, als basisbehandeling een filmvormend product neemt, die enkel op het hout een harde beschermende film legt, zal uw hout in de eerste fase er mooi uitzien, doch na verloop van tijd zal, door de bewegingen van uw hout, de beschermlaag lichtjes beginnen scheuren en zal er snel slijtage optreden. Ook door intensief trafiek en indrukkingen van hakken zal er slijtage ontstaan. Uitzichten en aspecten zullen enkel afnemen en met de tijd niet meer aanvaardbaar zijn.
Herstellen of renoveren, zal enkel mogelijk zijn door volledig het oppervlak te schuren en terug te behandelen.

“Natuurlijke Olie” en “Reactieve Zeep” zullen uw hout verzadigen zonder een film te vormen.
Daar deze producten elastisch blijven in uw hout, zal de bescherming voor vocht stabiel blijven, de uitstraling en het aspect behouden blijven zoals in het begin.
Daar er geen filmvorming is, zullen herstellingen meestal mogelijk zijn. Bij renovatie hoeft u enkel een dieptereiniging te doen en eventueel, met hetzelfde product behandelen.
Naar de toekomst toe, is afwerken met “Natuurlijke olie” en “Reactieve zepen” een opbouwend resultaat!

DE NIEUWE GENERATIE in ONDERHOUD voor PARKET

Beschermend en efficiënt onderhoud is de basis voor een blijvend mooi parket!
Daar er geen filmvorming is bij de basisbehandelingen met NATUR OIL & REACTIF SOAP, is het onderhoud zeer belangrijk.

Het grote verschil

WOODSOAP trekt zijn zeep in de diepte van de poriën en duwt het vuil naar het oppervlak.
Na het ruim aanbrengen van de zeep, enkele minuten de zeep laten inwerken, MOET er nagespoeld worden met zuiver water om het vuil te verwijderen!
Daarna droogdweilen

Als U uw parket en hout op deze nieuwe wijze onderhoudt, zal al het vuil, uit de diepte, telkens verwijderd worden en meer bescherming geven tegen vocht en vuil.
Naar de toekomst toe, is afwerken met “Natuurlijke olie en Reactieve zepen” en een goed onderhoud met ons onderhoudsprogramma een opbouwend resultaat !